Mi želimo da obezbedimo da ste potpuno zadovoljni kupovinom na ovom sajtu. Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojom kupovinom, možete vratiti svaki NEKORIŠĆEN proizvod u roku od dvadeset (20) dana od dana isporuke. Pre nego što nam pošaljete proizvod nazad, molimo vas da proverite da li su svi dolenavedeni uslovi ispunjeni.

Proizvod koji želite da vratite:

Ako su svi ovi uslovi ispunjeni, refundiraćemo vam vrednost vraćenih proizvoda koju ste uplatili na naš račun, ne ukljucujući troškove dostave. Ako želite, povrat robe možete izvršiti bilo kojom kurirskom službom po vašem izboru o svom trošku. Neće se refundirati roba koja ne zadovoljava gorenavedene uslove.

Ako ste obavešteni da nemate pravo na refundaciju, imate opciju da u roku od trideset (30) dana od dana ovog obaveštenja zatražite da vam robu pošaljemo nazad, o vašem trošku i u stanju u kakvom smo je od vas primili.

Ako u roku od 30 dana ne zatražite da vam istu vratimo, smatramo da ste ovlastili Dobavljača da sa tom robom raspolaže po svom nahođenju.

ZADRŽAVAMO PRAVO DA NA SAJTU ODREDIMO NEKE NEPOVRATNE PROIZVODE, KAO ŠTO SU KUPAĆI KOSTIMI ILI VEŠ. SVAKU TAKVU ODREDNICU ĆEMO NAZNAČITI NA DETALJNOJ STRANI PROIZVODA KOJI JE NEPOVRATAN.


POLITIKA POVRATA


Refundiranje se obrađuje u roku od oko tri (3) radna dana od prijema vraćene robe. Vaša refundacija će biti isplaćena istim medodom plaćanja kojim ste izvršili prvobitnu kupovinu na Sajtu.

NE REFUNDIRAMO PROIZVODE KOJI SU NAZNAČENI KAO NEPOVRATNI


IDENTIFIKACIONA ETIKETA


Svi naši proizvodi dolaze sa identifikacijskom etiketom i zaštitnim pečatom. Molimo vas da svoj proizvod probate PRE uklanjanja te etikete i pečata, jer ne prihvatamo povrat za robu sa koje je sigurnosni pečat uklonjen, polomljen ili oštećen u bilo kom smislu. Ako uklonite ili izmenite stiker, više proizvod ne možete vratiti.

NE VRŠIMO ZAMENU ROBE KUPLJENU NA OVOM SAJTU. DOBAVLJAČ NE DAJE NIKAKVE GARANCIJE, DIREKTNE ILI INDIREKTNE ZA PROIZVODE NA SAJTU KAO NI ZA ONE KOJE STE KUPILI.

DOBAVLJAČ SE NE SMATRA ODGOVORNIM ZA BILO KOJU ŠTETU KOJA NASTANE KORIŠĆENJEM OVOG SAJTA.

Dobavljač se ne smatra odgovornim za bilo kakvo kašnjenje ili neizvršavanje izazvano posledicama van njegove razumne kontrole.